Povratak Mourinha na Stamford Bridge: ‘Nije me briga kakav doček ću imati’

Foto: fah

Po prvi put otkako je preuzeo Manchester United, Jose Mourinho stići će na ‘svoj’ Stamford Bridge jer u devetom kolu Premiershipa ‘crveni vragovi’ gostuju kod Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije me briga kakav doček ću imati. Kada ulazim u utakmicu, ne fokusiram se na to već na samu utakmicu. Ne znam što očekivati zapravo. Možda će reakcija biti odlična jer će se svi sjećati odlične veze koju smo imali, a možda me uopće neće voljeti jer sam tamo 90 minuta kao menadžer Manchester Uniteda”, rekao je Jose Mourinho pa nastavio:

“Neki treneri kada odu iz kluba vole iznositi prljavo rublje. Samo pričaju i pričaju, ali ja nisam takav. Ja odlazim iz kluba s dobrim osjećajima. S osjećajima uspjeha jer dao sam se cijeloga za klub i neću pričati o stvarima, pogotovo ne o onim lošim. U Chelseaju sam imao jako puno dobrih stvari. Međutim, pokušat ću sve to zaboraviti i raditi svoj posao. Igrao sam tamo i s Interom. Tada sam isto radio svoj posao”, rekao je Portugalac i nastavio:

“Ako zabijemo hoću li ludo slaviti? Ne. Misilm da mogu kontrolirati svoje emocije. Neću niti negativno reagirati ako publika negativno reagira na mene. No, navijači Manchester Uniteda mogu očekivati da ću igrati na isti način kao što sam igrao protiv Fenerbahčea, Liverpoola i bilo kog drugog.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.