Pozdrav iz svlačionice: Hrvatski košarkaši zajedništvom slave nakon pobjede protiv Italije!

Foto: fah

Pomalo senzacionalnim pobjedama, najprije protiv Grčke, a onda i protiv Italije na kvalifikacijskom turniru u Torinu, hrvatska košarkaška reprezentacija prokrčila si je put na Olimpijske igre u Riju. Ako ćemo biti potpuno iskreni moramo priznati da je jako malo Hrvata stvarno vjerovalo da to košarkaši mogu napraviti, pogotovo ne nakon debakla na Eurobasketu prije otprilike devet mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u drami nad dramama tek u produžetku izborila pobjedu rezultatom 84:78, većim dijelom utakmice hrvatski su košarkaši vodili,  Talijani su stizali, zasluženo su Hrvati pobijedili predvođeni sjajnim Bojanom Bogdanovićem i Dariom Šarićem. Sjajnu pobjedu, u euforiji i slavlju, hrvatski košarkaši proslavili su zajedničkom fotografijom u svlačionici odmah nakon utakmice.

Naime, sudeći prema slavlju, intenzitetu slavlja, sudeći prema borbenosti, ova generacija hrvatskih košarkaša gladna je trofeja, dva desetljeća su prošla kako niti jedna medalja s velikih seniorskih natjecanja nije stigla u Hrvatsku, svjestan je toga i izbornik Aleksandar Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.