Pred Hrvatskom renomirani protivnik kao generalna proba za Englesku

Foto. fah

Hrvatska nogometna reprezentacija u 11 sati putuje za Bruxelles gdje sutra igra posljednju pripremnu utakmicu uoči početka Europskog prvenstva. Protivnik je Belgija, prva reprezentacija svijeta prema FIFA-inu rangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je istaknuo izbornik Zlatko Dalić, bit će to priprema za Euro i prvu utakmicu s Engleskom 13. lipnja.

– Utakmica s Belgijom za nas je veliki test i izazov, moramo pokazati svoju kvalitetu i snagu, pogotovo u fazi obrane, oduprijeti se jakom protivniku koji ima izuzetne individualce. Ta će nam utakmica puno stvari pokazati, jesmo li na pravom putu ili nismo.

Pobjeda protiv tako renomiranog protivnika podignula bi samopouzdanje pred nastup na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rezultat je uvijek bitan, zato sam dečkima i uoči susreta s Armenijom govorio da moramo pobijediti kako bi atmosfera bila bolja. Rezultat donosi samopouzdanje i zato ćemo uz igru tražiti i rezultat, dodao je Dalić.

Dan prije puta u Belgiju svi su igrači trenirali punim intenzitetom na Maksimiru, osim ozlijeđenog Lovrena koji je odradio trening po posebnom programu. Lakše ozljede muče Gvardiola Brekala, no oni bi za razliku od Lovrena mogli biti u konkurenciji za sutrašnji susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.