Pred prvu kvalifikacijsku utakmicu Dalić ostao bez još jednog reprezentativca: Evo koga je naknadno pozvao

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija u novim je problemima nakon što je zbog ozljede otpao i Tin Jedvaj. On je proklizao na prvenstvenoj utakmici s Hannoverom, pa je došlo do ozljede mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naknadno je izbornik Zlatko Dalić pozvao desnog braniča Karla Bartolca iz danskog Nordsjaellanda.

Dalić je računao da će Jedvaj ipak moći zaigrati, no novi test je pokazao da to ipak nije moguće. Ipak, Jedvaj će doći na pregled kod liječničkog tima reprezentacije.

Izbornik trenutno na raspolaganju nema Vrsaljka, Pivarića i Pjacu i to zbog križnih ligamenata. Još uvijek se s povratkom muči i Ivan Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.