Poznati i datumi i satnice utakmica koje Hrvatska igra na SP-u

Doha, 01.04.2022 - Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u F skupini Svjetskoga prvenstva 2022 u Kataru zajedno sa selekcijama Belgije, Maroka i Kanade, odlučio je u petak ždrijeb u Dohi. Hrvatska je u ždrijebu dobila skupinu F sa Belgijom Kanadom i Marokom (skupina F: Hrvatska, Belgija, Kanada, Maroko). foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je protivnike u skupini na Svjetskom prvenstvu koje u studenom počinje u Kataru. Izvučena je e u skupinu F s Belgijom, Marokom i Kanadom, a prvu utakmicu u Kataru igrat će trećeg dana turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Datumi svih utakmica poznati su od završetka ždrijeba, a nešto kasnije objavljena je i i točna satnica utakmica. Tako će Hrvatska u srijedu 23. studenog na stadionu Al Bayt u 11 sati po hrvatskom vremenu igrati protiv Maroka, a u nedjelju 27. studenog će na Khalifa Internationalu u 17 sati igrati protiv Kanade. Posljednju utakmicu igra u četvrtak 1. prosinca u 16 protiv Belgije na Ahmad Bin Aliju.

Raspored utakmica Hrvatske u skupini:

Maroko – Hrvatska, 23. studenog, 11:00, Al Bayt

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska – Kanada, 27. studenog, 17:00, Khalifa International

Hrvatska – Belgija, 1. prosinca, 16:00, Ahmad Bin Ali

Svaki dan će se igrati četiri utakmice u skupini, u terminima od 11, 14, 17 i 20 sati, osim posljednjeg kola kad će se igrati u 16 i 20 sati po hrvatskom vremenu. Finale se igra 18. prosinca u 16 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.