The Guardian analizira skupinu: Hrvat Modrić prkosi godinama, Vahi prijeti otkaz, Belgija je stara, a Kanada…

guardian
Foti: fah

The Guardian analizirao je skupine nakon ždrijeba grupne faze SP-a koji se u studenom i prosincu održava u Kataru. Tamo se Hrvatska nalazi u skupini F s Belgijom, Marokom i Kanadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jonathan Wilson, komentator ovog lista opisao je situaciju u ovoj skupini.

“Belgijska zlatna generacija je ostarjela, ali bez obzira na to, na SP se plasirala bez poraza. Najveće sumnje oko ove reprezentacije su one vezane za obranu – jer Jan Vertonghen i Toby Alderweireld, koji čine stoperski par, na SP-u će zajedno imati 69 godina.

Vahid Halilhodžić ima Maroko koji je četvrta reprezentacija koju je odveo na SP, ali ovo bi mogao biti i čak treći put da trener slavan po tome koliko je težak dobije otkaz prije prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kanadi je ovo prvi nastup na SP-u još od 1986., ali razina na kojoj se nalaze je na potpuno drugoj razini od te.

Iako je Hrvatska imala sreće s lakom kvalifikacijskom skupinom, finalisti otprije četiri godine su opasni sve dok Luka Modrić prkosi godinama, a na SP-u će ih imati 37”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.