Predbožićno vrijeme inspiracija je ljudima: Poznati bejzbolaš donirao vilu vrijednu 10 milijuna dolara u humanitarne svrhe

Foto: Twitter

Nekoliko je dana do Božića, idealno je to predblagdansko vrijeme za pružanje pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, iako bi zapravo darivati i pomagati trebali tijekom cijele godine. No, za blagdane smo očito svi malo više senzibilizirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekrasnu gestu napravio je bacač bejzbolske momčadi Texas Rangersa Cole Hamels (33) koji je vilu vrijednu 9,75 milijuna dolara donirao jednoj humanitarnoj organizaciji (Barnabas) koja brine za smještaj djece s posebnim potrebama i kroničkim bolestima te njihovim članovima obitelji. Radi se o vili s 40 hektara zemlje u jugozapadnom Missouriju.

”Vidjeti ta lica, čuti smijeh, pročitati priče djece kojoj služe… Nema ništa poput toga. Barnabas ostvaruje snove, a mi smo se osjećali pozvanima da im naveliko pomognemo”, rekao je Cole, koji inače ima godišnju plaću od 22,5 milijuna dolara.

Kada govorimo o vili recimo kako se ona sastoji od deset spavaćih soba, čak 19 kupaonica i smještena je uz samo  jezero u planini Ozark. Slavni bejzbolaš nikad nije u nju uselio s obzirom kako je  2015. iz bivše momčadi Philadelphia Phillies otišao u Texas Rangerse. Tamo igra i danas.

Spomenimo kao bračni par Homels ima troje djece, sinove Caleba Michaela (8) i Baxtera (6), prije pet godina posvojili su djevojčicu Reeve iz Etiopije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.