Predsjednica dolazi na Poljud navijati za Vatrene: ‘Više ne propuštam utakmice hrvatske reprezentacije u Hrvatskoj ‘

Foto: Instagram

Hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, nazočila je procesiji u povodu proslave svetog Duje u Splitu. Nakon mise, a kad se stvorila prilika, brojni su novinari hrvatsku predsjednicu pitali i glede mogućnosti povratka hrvatske nogometne reprezentacije na Poljud, u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ja se doista nadam. Voljela bih vidjeti reprezentaciju ovdje”, kazala je hrvatska predsjednica, koja je rekla kako će na takvu utakmicu sasvim sigurno doći.

”Više ne propuštam utakmice u Hrvatskoj hrvatske reprezentacije, rijetko idem na klupske utakmice i ako se ne ispriječi neka neodgodiva obaveza, onda ću sigurno doći”, poručila je hrvatska predsjednica,

Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija trebala bi na Poljudu igrati 13. listopada važnu kvalifikacijsku utakmicu protiv Mađarske. Ako dođe do toga bit će to prva utakmica Vatrenih pred splitskom publikom od 15. kolovoza 2012. godine, kada je na Poljudu gostovala Švicarska. Utakmicu protiv Italije u lipnju 2015. na praznom Poljudu, naravno, ne možemo računati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je službeno zatražio organizaciju utakmice, dok je Davor Šuker najavilo kako će Hrvatska do kraja godine sigurno igrati na Poljudu, i to bez obzira što još uvijek nisu pronađeni oni koji su uoči utakmice Hrvatska – Italija na praznom Poljudu iscrtali svastiku. SDP-ov ministar unutrašnjih Ranko Ostojić obećao je da će akteri te sramote biti pronađeni, no, od toga ništa. Promijenila se Vlada, promijenili ministri, politika ostala ista, akteri diverzije uperene protiv Vatrenih još uvijek nisu otkriveni. Malo tko vjeruje da će ikada i biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.