Predsjednik Dinama: Osijek nam je najozbiljniji konkurent za osvajanje titule prvaka

Foto: fah

Osijek je stigao do drugog mjesta u HNL-u, nalazi se u zaostatku 7 bodova od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao rođeni Slavonac i Šokac, lokalpatriot, doživio sam da moj Osijek bude konkurent mom Dinamu! To je dokaz da Osijek strahovito napreduje, a meni to čini posebno zadovoljstvo. Sve što oni rade, to se vidi, ovisi o ljudima koji vode klub, o kvaliteti, o radu. Ono što je napravio Osijek najbolji je demanti svima onima koji govore da ne valja HNS i hrvatski nogomet. Upravo je sve suprotno”, kaže predsjednik Dinama Mirko Barišić za Sportske novosti.

” Osijek je najozbiljniji konkurent Dinama, najozbiljniji takmac za osvajanje titule prvaka! To je očigledno po svemu. Uz sve poštovanje ostalima, posebice Rijeke, Osijek se nametnuo kao naš najveći suparnik u trci na naslovom”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.