Predsjednik Gorice nakon teškog poraza od Hajduka: ‘Neke stvari se ne mogu izbrisati’

Split, 12.05.2021. Utakmica 34. kola Prve HNL Hajduk - Gorica. Na slici Marko Livaja. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Gorica je poražena od Hajduka 0:4 u utakmici 34. kola Prve HNL, susretu u kojem je Hajduku trebala pobjeda kako bi ostao u igri za Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Gorice Nenad Črnko jutros se na svom Facebooku osvrnuo na tu utakmicu.

”Neke stvari se ne mogu izbrisati, a ovo je bila tek jedna od mnogih utakmica koje su pred nama…. Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi. Sve što smo do sada napravili je čudesno i neka naši snovi i dalje traju. Privilegija da u dva posljednja kola odlučujemo o plasmanu s treće pozicije I. HNL i to u velikim utakmicama (Dinamo i Rijeka, a prije njih Osijek i Hajduk) je neprocjenjiva i svi koji nisu to proživjeli s pozicije jednog ‘malog’ kluba neće razumjeti…

U životu, igri, poslu, loši dani su itekako mogući i dolaze kad ih ne očekujemo, ali i dalje vjerujemo, znamo tko smo, koliko vrijedimo i gdje nam je mjesto… Mi smo Gorica”, napisao je Črnko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.