Predsjednik HRS-a Grahovac: ‘Dopustio sam Štrlekov povratak, ostalo je na Červaru’

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac je u dužem razgovoru za internetsku stranicu HRS-a pozvao sve da ostanu kod kuće i doprinesu borbi s koronavirusom, ali rekao je nešto i o raspletu isprike Manuela Štrleka i njegovom povratku u reprezntaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao što znate, Manuel Štrlek je poslao molbu Upravnom odboru i Skupštini HRS-a, i ispričao se. Kako se bližio rok za prijavu igrača za olimpijske kvalifikacije u Parizu, koje su kasnije otkazane, a evo nedavno su i same Olimpijske igre odgođene, bilo je nemoguće u uvjetima prijetnje korona virusa koji je počeo kreirati naš život, sazvati sjednicu Upravnog odbora ili Skupštine HRS-a, a naš Statut mi dopušta tu mogućnost, ja sam naravno potpisao odluku o dopuštenju Manuelu Štrleku da se stavi na raspolaganje reprezentaciji. Sada je sve na izborniku Lini Červaru. Ukoliko bude trebao Manuela Štrleka, on će ga i pozvati. Inače jasno je svima, on je sjajan igrač i jako mi je drago da se cijela ta priča završila na ovaj način”, rekao je Grahovac.

Hrvatsko rukometno prvenstvo zasad je odgođeno do 15. travnja.

“Vidjet ćemo što i kako dalje. Bilo bi sjajno da nakon toga roka možemo krenuti s natjecanjima, ali o tome odluku zapravo donose Državni stožer civilne zaštite i liječnici i dužni smo ih slušati. Napisati novu odluku najlakša je stvar na svijetu”, kaže Grahovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.