Predsjednik NO-a Hajduka: ‘Dosta je šok-terapija, želimo kontinuitet’

Split, 6.3.3,019 - Predstavljen novi predsjednik Hajduka Marin Brbiæ. Na fotografiji Benjamin Perasoviæ i Marin Brbiæ. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ms

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Benjamin Perasović obratio se javnosti preko Zoom konferencije, a povodom jučerašnje ostavke člana NO-a Krešimira Krole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perasovič je izrazio žaljenje zbog ostavke, istaknuo je da će Nadzorni odbor nastaviti funkcionirati i sa šest članova, te smatra kako “šok-terapija nije dobar obrazac ponašanja u krizi”.

– S obzirom na trenutačnu situaciju oko kluba, moram naglasiti dvije stvari. Prvo, kao i sve druge navijače, bole nas porazi i svi ih teško proživljavamo. Razumijemo razočaranje, gnjev i ljutnju zbog niza poraza, to je sasvim legitimno, svi se tako osjećamo. Drugo, mi u Nadzornom odboru smo svjesni da bez kontinuiteta upravljanja i struke ne može biti ni rezultata na terenu. Također, uviđamo štetnost ponavljanja “šok-terapije” kao obrasca ponašanja u krizi, kaže Perasović.

– Stoga ću iskoristiti ovu priliku kako bih ponovno istaknuo da će NO u cilju očuvanja stabilnosti nastojati osigurati nastavak svih upravljačkih i stručnih aktivnosti pokrenutih u klubu, a za koje mi smatramo da su kvalitetne i za koje se nadamo da će u skoroj budućnosti pokazati svoje učinke na terenu, dodao je Perasović, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.