Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović: ‘Kup nam možete uzeti, ali stadion možete samo gledati’

Foto: snimka zaslona

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović uživo je svjedočio zbivanjima na Rujevici, s koje je vrlo brzo nakon susreta otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gospodinu Miškoviću samo sam čestitao na ulasku u finale, a sa Šukerom sam pričao, no o tome što ima za reći o svemu morat ćete pitati njega. Ipak, mislim da je nakon nedjeljne utakmice i njemu jasno zašto naši suci ne sude Ligu prvaka, SP, EP… Ukratko, ova razina suđenja na ovoj razini natjecanja je poraz HNS-a”, rekao je za Sportske novosti.

“Snimke govore same za sebe. Ovo je jedna od rijetkih situacija kada nemam što dodati nakon što pogledam snimke, a isto mogu savjetovati i ostalima. Nevjerojatno je da se na ovoj razini natjecanja događa ovakva razina suđenja. No, vjerojatno ništa nije slučajno. Mislim da generalno imamo krizu društva i nekomptentnost ljudi na pozicijama, a sad smo svjedočili ili jako nekompetentnom sucu ili sucima, jer ne bih amnestirao ni VAR sobu, ili nečemu drugome vrlo kompetentnom što ne ulazi u domenu sporta. I tu bih se zaustavio”, dodao je i najavio i kako će „klub iscrpiti sve sredstva za zaštitu svojih interesa, ali više od toga ne mogu reći da ne ugrozim istragu.“

“Sigurno je samo da ćemo poduzeti određene korake. Osijek će i iz ovoga izaći jači i naš se projekt neće zaustaviti. Poručio bih i da nam kup nam možda može biti uzet, ali stadion nam mogu samo gledati”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.