Predsjednik Osijeka nije imao problem s rezanjem plaća, komentirao i Dinamo: ‘Ne bih bio sretan u njihovoj koži’

Foto: NK Osijek

Osijekov predsjednik i suvlasnik Ivan Meštrović nije imao problema kad je smanjivanje plaća u pitanju jer su igrači i radna zajednica za manje od 24 sata potpisali anekse ugovora, pokazavši pritom senzibilitet uslijed aktualne izvanredne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je kod nas to više rezultat senzibiliteta ljudi u klubu negoli neke moje odrješitosti, a evo, u slučaju Dinama vidimo da odrješitost bez senzibiliteta ne funkcionira. Mene su na ovakvu odluku potaknuli suradnici u klubu, jer ja osobno nisam ni praktično ni mentalno štedljiva osoba, ali nakon što mi je takvo nešto predloženo, shvatio sam da trebamo nešto poduzeti”, rekao je Meštrović za Sportske novosti.

“Osobno sam se obratio pismom svakom zaposleniku kluba i pozvao sve da podrže naš prijedlog, tu svojevrsnu kampanju očuvanja kluba u ovoj fazi hibernacije. Svi su za manje od 24 sata odgovorili pozitivno i neizmjerno sam im na tome zahvalan, ali to je ujedno i potvrda da je Osijek, kumulativno gledano, klub broj jedan u Hrvatskoj, što često naglašavam, jer mi pomičemo granice formalnog”, pojasnio je.

Komentirao je situaciju u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žao mi je svačijeg problema, svakog kluba, ali ovdje su problemi, čini se, postojali i ranije. Nije lako voditi nijedan klub, a pogotovo Dinamo, koji se kao veliki klub već 30 godina bori s brojnim stigmama, od promjena imena, problema oko upravljačke strukture, do neprezimljavanja u Europi… Uglavnom, ne bih bio sretan u njihovoj koži, ali žao mi je što im se to događa”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.