Predsjednik UFC-a konačno priznao: Stipe Miočić je najbolji teškaš svih vremena

Foto: snimka zaslona

Američki borac hrvatskog porijekla, 36-godišnji Stipe Miočić pobijedio je 40-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera nokautom u četvrtoj rundi u borbi održanoj u kalifornijskom gradu Anaheimu te tako vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovime je doveo predsjednika UFC-a Danu Whitea da prizna kako je borac iz Clevelanda najbolji teškaš u povijesti sporta.

“Kada je Stipe u kavezu čekao da Cormier izađe vidjelo se da je u sjajnoj formi, mentalno je bio spreman za ovu borbu, primio je sve moguće udarce i ostao u borbi. I onda, tko god mu je u kutu rekao da počne gađati u tijelo je genijalac. Nevjerojatna borba”, rekao je White.

“Ne želim da se Cormier umirovi. I dalje mislim da je jedan od najboljih boraca na svijetu. Pogledajte njegov večerašnji nastup. Stipe je jedan od najvećih teškaša ikad. Ima najviše obrana naslova. Pogledajte samo ljude koje je pobijedio, stvari koje je napravio i kako je ova borba izgledala”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li Stipe teškaški GOAT White je na trenutak zastao.

“Da, valjda jest”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.