Pregovori oko ostanka između Slavena Bilića i čelnika West Hama pretvorili se u planiranje nove sezone!

Foto: fah

Nakon nekoliko težih poraza na klupi West Hama hrvatski trener Slaven Bilić navodno je ”visio o koncu”, bilo je pitanje dana kad će dobiti izlaznu kartu iz kluba. Međutim, od toga ništa. West Ham je i prije kraja osigurao ostanak u Primeri, čelnici kluba složili su se kako postoje olakotne okolnosti za Slavena Bilića, brojne ozljede, problemi s kontroverznim Francuzom Payetom… Dogovor između Bilića i čelnika potvrđen je s na sastanku odborom kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je odlučio zadržati bivšeg hrvatskog izbornika bez obzira na turbulentno razdoblje koje je obilježilo ovu sezonu, dakle, medijske spekulacije o odlasku Slavena Bilića ostale su baš to – spekulacije.  Pregovori između Slavena Bilića i ljudi iz kluba zapravo su se pretvorili u planiranje nove sezone, aktualni ugovor našeg stručnjaka i West Hama vrijedi još jednu sezonu, a s novim ugovorom pričekat će se do kraja ove kalendarske godine. Za Bilića je sada najvažnije složiti pristojnu momčad za novu sezonu.

Za našeg trenera važna je potvrda stigla iz kluba, svi su se složili kako je malo lošiji rezultat West Hama ove sezone opravdan, razloge smo već naveli, dodajmo kako se u klubu vade i na preseljenje na Olimpijski stadion. Podsjetimo, West Ham je ovu sezonu završio na 11. mjestu sa 17 bodova manje nego prošle sezone, što je ogromna razlika u bodovnom smislu. Svjestan je toga i hrvatski trener.

Spomenimo kako će Slaven Bilić morati i na operaciju kuka koju je odgađao zbog same završnice prvenstva, nakon kraćeg odmora vratit će se na posao kako bi poveo momčad na pripreme za novu sezonu od koje se ipak očekuju bolji rezultati nego što je to bio slučaj posljednjih mjeseci. Spominju se i neka pojačanja, na meti West Hama su uglavnom igrači Manchester Citya, Kelechi Iheanachou , Pablo Zabaleta i Yaya Toure, dok bi idealno pojačanje u napadačkom redu za klub bio Liverpoolov Daniel Sturridge. Međutim, kako sada stvari stoje daleko je do realizacije spomenutog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.