Preokret, hrvatski boksač ima novog protivnika: Bori se s Amerikancem koji je izazvao legendarnog Klička

Foto: fah

Hrvatski boksač, Filip Hrgović, ima novog suparnika u meču u kojem će prvi put braniti naslov međunarodnog WBC prvaka, radi se o 39-godišnjem Kevinu ‘Kingpin’ Johnsonu. Podsjetimo, protivnik najboljeg hrvatskog boksača trebao je u dvorani Dražena Petrovića ove subote biti Ytalo Perea, ekvadorski boksač koji je u glavni hrvatski grad trebao stići još u utorak, no, nije se pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama koji dolaze iz tima hrvatskog boksača Filipa Hrgovića Ekvadorac nema potrebnu dokumentaciju za putovanje. Kad smo kod Johnsona recimo kako u karijeri Amerikanac ima omjer od 32 pobjede, jednog remija te 11 poraza. Izdvojimo i jednu borbu koja to svakako zaslužuje, naime, prije devet godina borio se za naslov i izgubio od legendarnog Vitalija Klička nakon 12 rundi, od protivnika protiv kojih se borio su još Tyson, Fury, Anthony Joshua

“Nisam morao razmisliti dva puta kada su mi ponudili borbu. Hrgović me nimalo ne brine. Borio sam se protiv najboljih, a on nije najbolji, zašto bih se brinuo zbog njega? Trebat će mu sva potpora koju će dobiti u subotu. Kakav god bio ishod na kraju navijači će dobiti ono što su platili. To mogu garantirati”, kazao je Johnson.

“Očito da nije idealno za Filipa da tako kasno promijeni suparnika, ali s obzirom na okolnosti nismo imali druge opcije. Ipak, oduševljeni smo što smo osigurali tako uglednu zamjenu. Kevin Johnson se borio protiv najboljih. On uvijek priušti šou i siguran sam da navijači u dvorani Dražena Petrovića neće biti razočarani”, poručio je promotor Nisse Sauerland, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.