Prijateljski odnos dva izbornika: Dalić i Tucak pokazali kako se podržavaju kolege

dalić
Zagreb, 16.01.2024 - Finalna utakmica na Europskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska - Španjolska. Na slici Marijan Kustić, Zlatko Dalić, Vedran Čorluka, Mario Mandžukić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Jutro nakon poraza je još teže, ali nema plakanja jer se moramo spremiti za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, kazao je nakon dan nakon poraza izbornik hrvatskih vaterpolista Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim se zahvaliti nogometnom izborniku Zlatku Daliću i Marijanu Kustiću, Vedranu Ćorluki i Mariju Mandžukiću i svim sportašima koji su došli na finale, ali Dalić je bio na večeri, došao je pozdraviti dečke i rekao: ‘Zbog jutra nakon poraza mrzim biti trener’. Ta rečenica sve govori. Jutro je jako bolno, ali nema plakanja”, kazao je Tucak.

> Tucak kritizirao jednog suca i poručio da slijedi mobilizacija

Inače, na bazenu na Savi su Hrvatsku bodrili Zlatko Dalić, Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka, a nakon utakmice Dalić i Tucak su se zagrlili i nogometni izbornik tješio je kolegu iz vaterpola. Poslije je Dalić na Instagramu Tucku posvetio i poruku.

”Dragi izborniče, glavu gore. Vi ste naš ponos. Velike čestitke tebi i tvojim igračima”, napisao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.