Priopćenje iz HNK Rijeke: ”Pozorno pratimo situaciju oko širenja koronavirusa, poštovat ćemo svaku odluku koju donese civilna zaštita RH!”

Foto: fah

Kako smo već pisali Hrvatski nogometni klub Rijeka obavijestio je svoje navijače da privremeno zbog opasnosti od širenja koronavirusa, zbog kojeg je cijela susjedna Italija u karanteni, prekida prodaju ulaznica za polufinale Kupa Hrvatske protiv Osijeka na Rujevici 18. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka još uvijek nije donijela odluku da u potpunosti zatvori stadion, no, takvu bi odluku mogli donijeti naknadno, a poslali su priopćenje u kojem detaljno objašnjavaju svoju odluku.

Priopćenje prenosimo ga u cijelosti.

“Poštovani,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni klub Rijeka pozorno prati situaciju oko širenja koronavirusa. Važno je naglasiti da će HNK Rijeka poštivati svaku odluku odnosno preporuku koju donese civilna zaštita Republike Hrvatske.

U slučaju odluke da se utakmice Hrvatski telekom Prve lige u kojima sudjeluje HNK Rijeka odgode ili moraju igrati pred praznim tribinama zbog prijetnji širenja koronavirusa, HNK Rijeka poštivat će odluku nadležnih institucija i postupat će sukladno uputama kao što rade svi svjetski klubovi u ligama u kojima su nadležne institucije donijele odluke da se utakmice odgode ili igraju pred praznim tribinama.

Ujedno, HNK Rijeka je s obzirom na preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite, privremeno obustavio prodaju ulaznica za utakmicu polufinala nogometnog Kupa Hrvatske između HNK Rijeka i NK Osijek (18. ožujka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju s ili bez gledatelja ili odgodi navedene utakmice, bit će donijeta do kraja tjedna u koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite PGŽ-a odnosno Hrvatskim nogometnim savezom.

O svim detaljima vezano uz nastavak prodaje ili povrat novca za već kupljene ulaznice, navijači će biti pravovremeno obaviješteni”, napisali su iz HNK Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.