Problemi za Liverpool: Najbolji strijelac i igrač službeno je zatražio transfer, Barcelona pokazala interes!

Foto: fah

Najbolji strijelac i igrač Liverpoola u prošloj sezoni Philippe Coutinho, koji se našao na meti Barcelone, službeno je zatražio transfer od Liverpoola, iako je engleski premierligaš javno obznanio da Brazilac nije na prodaju, objavili su u petak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je za 25-godišnjeg brazilskog reprezentativca pokazala interes i prije nego što je ostala bez njegovog suigrača iz reprezentacije Neymara, kad je Liverpoolu ponudila kompenzaciju u visini od 80 milijuna eura. Liverpool je glatko tu ponudu odbio, kao i onu koja je uslijedila nakon Neymarovog transfera u francuski PSG, a koja je iznosila 100 milijuna eura.

“Želimo pojasniti situaciju oko mogućeg transfera Philippea Coutinha. Klub je odlučan u namjeri da nijedna ponuda za Philippea neće biti razmatrana te da će on ostati članom Liverpoola po završetku ljetnog prijelaznog roka”, objavili su iz tvrtke Fenway Sports Group u čijem je Liverpool vlasništvu.

Liverpoolov menadžer Juergen Klopp je također bio rezolutan u svojoj izjavi o mogućem Coutinhovom odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Liverpool je klub koji nema potrebu prodavati. To je zapisano u kamenu… Nema cijene za koju smo spremni popustiti”, rekao je njemački stručnjak.

No, istovremeno s tom njegovom izjavom u inbox Liverpoolovog sportskog direktora Michaela Edwardsa stigao je e-mail kojeg je Brazilac poslao, a koji je sadržavao službeni zahtjev za transferom.

Iako su u klubu bili uvjereni da će njihovo službeno priopćenje biti dovoljno da se stišaju priče oko Coutinhova odlaska u Barcelonu, one su se zahuktale samo 24 sata prije početka nove sezone Premier lige, jer je Juergen Klopp objavio da Brazilac zbog ozljede neće participirati u subotnjem dvoboju protiv Watforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sada stvari stoje, Liverpool neće imati izbora nego povući sličan potez kao i u prijašnjim situacijama kada su klub napuštali igrači poput Luisa Suareza, Raheema Sterlinga, Fernanda Torresa, Javiera Mascherana i Xabija Alonsa, pogotovo ako će Barcelona još malo povisiti svoju ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.