Proizlazi li sve učestalija nervoza Cristiana Ronalda iz nemoći?

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Reala još jednom su posrnuli u domaćem prvenstvu, remi protiv ”slabašnog” Levantea nikako ne može zadovoljiti navijače aktualnog prvaka Europe koji u ovom trenutku za najvećim suparnikom Barcelonom zaostaje toliko da je to zapravo nedostižno. Kad su u pitanju prvenstvo te Kup već sada se može reći kako je sezona za kraljevski klub izgubljena, ostaje im tek jedan izlaz, kroz Ligu prvaka do trofeja. Međutim, na tom putu prepreka će im biti moćni PSG, francuski klub pun internacionalnih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da u Realu nešto ne ”štima” pokazuje sve veća nervoza najboljeg igrača Cristiana Ronalda, koji je u 82. minuti utakmice (2:2) protiv Levante zamijenjen. Ronaldo nije bio oduševljen takvom odlukom trenera Zinedine Zidane, s kojim je, navodno u sve napetijim odnosima.  Cristiano je u nevjerici napustio utakmicu u trenutku dok je njegova momčad vodila te ipak bila blizu pobjede.

Koliko je bio nervozan jedan od najboljih nogometaša svijeta pokazao je na najgori mogući način, svoj bijes iskalio je na kamermanu, koji je samo radio svoj posao.  Naime, Ronaldo, kao jedan od najbolje plaćenih nogometaša svijeta, poručio je kamermanu da ga nema što snimati već da se s kamerom koncentrira na igru. Nije ovo prvi puta u posljednjih nekoliko mjeseci da Ronaldo reagira onako kako jedan vrhunski, dobro plaćeni profesionalac ne bi smio reagirati. Očito su loši rezultati Reala ostavili traga i na portugalskom nogometašu.

Od igrača za koje se može reći da su protiv Levantea položili ispit možemo bez problema izdvojiti sjajnog Luku Modrića, kome se i danas divi čitav nogometni svijet. Uključujući i igrače iz protivničkih momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Zinedine Zidane objasnio novinarima činjenicu da je izvukao najboljeg igrača?

“Zamjena je bila planirana, nije bio ozlijeđen. Jednostavno, htio sam pojačati vezni red”, rekao je Zidane, Imaju li razloga u Realu, s obzirom na rezultate u Španjolskoj, za zabrinutost uoči velikog okršaja u Ligi prvaka? Nervoza Cristiana Ronalda sasvim sigurno ne pomaže…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Portugalac je u Real stigao 2009. godine, s klubom je osvojio sve što se moglo osvojiti, bio je zamijenjen tek 36 puta, što nije čak ni 10 posto, ako računamo sve utakmice koje je započeo od prve minute. Ovo je Ronaldova i po statistici najgora sezona do sada u Realu, za svaki gol potrebno mu je 11 udaraca. Daleko je to od njegovog uobičajenog prosjeka, dok s druge strane Lionel Messi briljira u dresu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.