Prosinečki za Marcu o Hrvatskoj i Engleskoj, porazu Španjolske, ali i svom problemu s pušenjem

Foto: fah

Marca je uoči večerašnje prijateljske utakmice Španjolske i Bosne i Hercegovine objavila veliki intervju s izbornikom Zmajeva Robertom Prosinečkim, a koji prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O utakmici Hrvatske i Engleske

“Sve je moguće. Hrvatska može pobijediti, kao što je napravila i u polufinalu Svjetskoga prvenstva u Rusiji. Englezi su zahtjevni protivnici koji imaju novu generaciju mladih i talentiranih igrača. Ali, kao što sam već rekao, Hrvatska može pobijediti bilo koga.”

O pušenju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja pušim i nemam problema s tim da to kažem javno. Ali tu već postoji nekakav mit u vezi toga. Previše je priče oko moga pušenja u odnosu na to koliko sam ja stvarni konzument. Ne mogu reći da ne pušim. Pušio sam i kao igrač, ne mogu reći da nisam. Manje, ali jesam. Svjestan sam da to nije bilo dobro za mene, ali da je to utjecalo na moju igru, prestao bih. Nemam nikavih problema s tim. U ovo moderno doba malo igrača puši, a u moje vrijeme mnogi su bili pušači. Da sada vidim svog igrača kako puši, ništa mu ne bih rekao. A što da mu kažem kad i sam pušim…”

O porazu Španjolske

“Nisam iznenađen, Hrvatska zaista može pobijediti bilo koga. Imaju fantastične igrače i svi su se iskazali kao ratnici. U prvoj su utakmici izabranici Zlatka Dalića izgubili 6:0 i to ih je moralo motivirati. Utakmica je bila sjajna i Vatreni su zaslužili pobjedu. Bilo je i pomalo sreće na samome kraju, ali morate imati i ponešto sreće ako namjeravate pobijediti Španjolsku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.