Prva pobjeda hrvatskog prvaka u Europskom kupu: Cedevita u Zagrebu svladala španjolski sastav Morabanc Andorra

Foto: fah

Košarkaši Cedevite ubilježili su prvu pobjedu u 3. kolu skupine A Eurokupa svladavši u Zagrebu španjolski sastav Morabanc Andorra s 91-73 (27-19, 18-20, 21-15, 25-19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak je nakon tijesnog domaćeg poraza od Torina i gostujućeg kod Darušafake stigao do prvog trijumfa u Eurokupu i to protiv sastava iz Andore koji nastupa u španjolskom prvenstvu. Cedevita se odvojila u trećoj četvrtini, a u zadnjoj su stigli do konačnih +18.

Kod Cedevite najbolji Nichols (20) i Murphy (18), dok je goste predvodio Karnowski (11).

U ostalim susretima Darušafaka je pobijedila Unics Kazanj s 78-69, a Torino je slavio u gostima kod Levalloisa s 79-73.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini vode Torino i Darušafaka s omjerom 3-0, Unics ima 2-1, Cedevita 1-2, dok su Levallois i Andorra na 0-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.