Prvenstvo Hrvatske u košarci: Cibona slavila u Zaboku, Alkar u Sinju nadigrao VROS

Foto: fah

U utakmicama 11. kola prvenstva Hrvatske za košarkaše igranima u subotu Cibona je kao gost uvjerljivo svladala Zabok sa 97-68, dok je Alkar u Sinju nadigrao VROS sa 81-74.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibonu je do sedme prvenstvene pobjede ove sezone predvodio Luka Žorić sa 25 koševa, dok je Ivan Vučić ubacio 18 poena za Zabok.

Za pobjedu Alkara najzaslužniji je bio Tonko Vuko sa 18 pogodaka, dok sastavu iz Osijeka nije pomoglo niti 21 ubačaj Brune Markulina.

S omjerom pobjeda i poraza 7-4 Cibona dijeli četvrto mjesto sa Splitom i Škrljevim, Zabok je sedmi sa 5-6, Alkar osmi sa 4-7, a VROS 10. sa 3-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Cedevita s maksimalnih 11-0, drugi je Zadar sa 10-1, a treći Šibenik sa 9-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.