Prvi nastup na nekom grand slam turniru: Hrvatska tenisačica Jana Fett u 2. kolu Australian Opena

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Jana Fett plasirala se u drugo kolo prvog grand slam turnira sezone Australian Opena, koji je počeo u ponedjeljak, svladavši u prvom kolu Japanku Misu Eguchi (WTA-436.) sa 6-3, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U meču koji je trajao sat i 13 minuta hrvatska je tenisačica, kojoj je ovo prvi nastup na nekom grand slam turniru, bila je bolja od Japanke i na prvom i na drugom servisu, a suparnici je šest puta uzimala servis.

U drugom kolu 21-godišnju Fett, 119. na WTA ljestvici, čeka druga tenisačica svijeta Dankinja Caroline Wozniacki s kojom još do sada nije igrala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.