Prvo čovjek policije otkrio kako su zaustavili Torcidu: ‘Raspolagali smo informacijama’

Foto: fah

Ravnatelj policije Nikola Milina komentirao je najnoviju situaciju s navijačkim neredima. Policija je spriječila moguće navijačke nerede ususret utakmice HNL-a između Rijeke i Hajduka koji je označen kao dvoboj visokog sigurnosnog rizika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo raspolagali određenim preliminarnim informacijama da je moguće da dođe veći broj izgrednika koje smo na kraju zatekli u Rijeci, ali oni su dolazili neorganizirano, individualno. Tako da smo na vrijeme reagirali, imali smo dovoljan broj policijskih snaga i mogu reći da smo prevenirali mogući sukob”, otkrio je Nikola Milina za HRT.

Priveden je 31 navijač, od toga 28 gostujućih i troje domaćih, a oduzeta su tri pirotehnička sredstva.

Ravnatelj policije ističe da im treba više snage i energije, ali da se već unaprijed pripreme za takve utakmice visokog sigurnosnog rizika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.