Prvo pojačanje na Camp Nou: Barcelona dovela iz Evertona mladog reprezentativca Gerarda Deulofeua

Foto;: fah

Španjolski nogometni doprvak Barcelona dovela je u petak iz Evertona mladog španjolskog reprezentativca Gerarda Deulofeua koji je tako postao prvo pojačanje katalonskog kluba ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda Barcelona nije priopćila koliko je platila za 21-godišnjeg krilnog igrača, španjolske novine Marca i As navode iznos od 12 milijuna eura. Deulofeu je prošle sezone bio na posudbi u Milanu s kojim je završio na petom mjestu u talijanskom prvenstvu. On je potekao u Barceloni koja je bila zadržala pravo otkupa njegovog ugovora što je sada iskoristila.

Deulofeu je dosada upisao tri nastupa za A selekciju za koju je zabio jedan gol. Krajem ožujka se istaknuo golom i asistencijom u prijateljskoj utakmici u Parizu gdje je Španjolska slavila sa 2-0.

Prošle sezone je nastupio za Milan u 31 utakmici i zabio četiri gola uz četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.