PSG sprema ludilo s transferima: Evo što je Enrique najavio

epa09165964 Paris Saint Germain's Marquinhos (2-L) celebrates with Neymar Jr (2-R) after scoring a goal during the UEFA Champions League semi final, first leg soccer match between PSG and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 28 April 2021. EPA/YOAN VALAT

Nakon što je PSG ispao u polufinalu Lige prvaka, a potom je Kylian Mbappe službeno obznanio odlazak s Parka prinčeva, najavljeno je burno ljeto u ovom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogu potvrditi da ćemo za nadolazeću sezonu potpisati igrače za sve pozicije. Ovo je također poruka igračima koji su trenutno u momčadi, uključujući i one najbolje: Sljedeće sezone želim da za svaku poziciju konkuriraju dvojica kvalitetnih igrača”, samouvjereno je najavio španjolski trener Luis Enrique.

Na dodjeli sezonskih nagrada Španjolac je doživio kiks. Nagradu za trenera godine je odnio Eric Roy, trener Bresta.

Uz Kyliana Mbappea kao najbolje igrača sezone, Warren Zaire-Emery proglašen je najboljim mladim igračem, a Gianluigi Donnarumma najboljim vratarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.