Rađa ponovno o Balaševiću: ‘Mosor se satima tresao jer je povjerovao da su ga u Splitu gađali bocom’

dino rađa
Foto: snimka zaslona

U 68. godini od upale pluća preminuo je kantautor Đorđe Balašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno je reagirao bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Dino Rađa.

“Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zaje*ancije vezane za njih dva. Mosor je Djoleta upozna kad je bija u Novom Sadu mislin u vojsci ali nisan siguran. Svakako su bili dobri. Djoletov prvi koncert nakon rata 2004 u Splitu a Mosor nervozan ka pas nesmi ic jer se boji kako ce publika reagirat a on emotivac neko sranje nebi prezivija. Usrid koncerta zove on mene na mobitel i pita kakva je situacija. Kako meni malo triba kazen mu odma da je sve super osin sta ga je jedan lik gadja bocon ali da je to policija rijesila za sekund. Inace ovacije za Djoleta. Meni Mosor naravno ne viruje i odma zove staroga Grasu. A ovaj sidi do mene i odma prihvati zajebanciju i potvrdi moju pricu. Posli koncerta idemo svi skupa u Grasin restoran i sidimo za stolon Djole i njegovi, Grase, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Djoleta krene s izvinjavanjen. Ovaj ga blido pogleda i kaze o cemu to pricas. Mosor odma shvati da je zaje*an i da se tresa satima bez veze. Vecer za pamcenje.
Sad bar imaju veselo drustvo gori di se skupljaju dobri ljudi”, objavio je Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.