Bivši srpski košarkaš kritizira ovacije Kukoču i Rađi: ‘To se u Hrvatskoj nikad ne bi dogodilo‘

epa11248598 Former Croatian basketball players Dino Radja (L) and Toni Kukoc (R) attend the Euroleague basketball match between Partizan Belgrade and Olympiacos Piraeus in Belgrade, Serbia, 28 March 2024. EPA/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Partizana sinoć su na domaćem parketu izgubili od Olympiakosa jednu od najvažnijih utakmica sezone. Sve su iz prvog reda pratili proslavljeni hrvatski košarkaši, Toni Kukoč i Dino Rađa, koje su domaći navijači pozdravili pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izviždali su i vrijeđali Nikolu Milutinova, srpskog košarkaša Olympiakosa koji zbog ozljede nije konkurirao za susret, ali je došao u Beograd kako bi pogledao susret između svoje sadašnje i bivše momčadi.

Takva spoznaja zasmetala je bivšem srpskom košarkašu i aktualnom izvršnom direktoru Štark Arene, Goranu Grboviću.

– Ja razumijem da Kukoč i Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni pljeskom, jer su stvarno košarkaške “planine”, ali ne razumijem da se zviždi svojem igraču. Zamislite situaciju da u Hrvatskoj plješću Srbima, a da zvižde svojima, to se nikad neće dogoditi. To je degutantno, to mi je jako zasmetalo – kazao je za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.