Rafael Nadal poručio: ”Ne želim da Đoković osvoji više Grand Slamova od mene, a Novak bi radije da Thiem osvoji Roland Garros nego ja”

Foto: fah

Jedan od najvećih tenisača svih vremena, Rafael Nadal, ovog će tjedna igrati u Acapulcu, na ATP 500 turniru. Španjolac se pritom osvrnuo i na srpskog tenisača te u ovom trenutku prvog igrača svijeta, Novaka Đokovića. Naime, španjolski tenisač očito vrlo dobro poznaje srpskog tenisača i njegove želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Rafa je nedvojbeno najbolji igrač na zemljanim terenima, a pred vratima je sezona igranja na zemlji te drugi Grand Slam turnir sezone, onaj u Parizu, Roland Garros.  Dakako, Nadal je prvi favorit ovog turnira, iako se Đoković ne misli predati, kao uostalom ni Austrijanac Dominic Thiem, finalist Australian Opena.

Podsjetimo, Španjolac je čak 12 puta osvajao Roland Garros te se nada kako će ponovno trijumfirati u Parizu, iako će imati težak put do naslova.  U Acapulcu se Nadal osvrnuo na rivalstvo s Đokovićem, s kojim očito vodi bitku za prvu mjesto ATP ljestvice, na pitanje bi li htio da Novak osvoji više Grand Slam turnira od njega Rafa je iskreno odgovorio:

”Imam dobar odnos i s Dominicom Thiemom i s Novakom Đokovićem. Ali, iskreno, ako me pitate želim li da Đoković osvojio više Grand Slamova od mene, odgovor je ne”, kazao je iskreni Nadal te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”To je čisto profesionalna stvar i ja se ne skrivam jer mislim i da pitate Novaka, da bi on rekao da bi radije da Dominic Thiem osvojio Roland Garros nego ja. To je realnost natjecanja i nije usmjereno ni protiv koga osobno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.