Rafael Nadal srušio Novaka Đokovića s trona: Navijači srpskog tenisača ogorčeni karikaturom koju je ATP objavio…

Foto: ATP/Twitter

Srpski tenisač Novak Đoković od 4. studenog više neće biti prvi tenisač svijeta. Naime, sa trona ga je srušio Rafael Nadal, koji će tako preuzeti prvo mjesto ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon skoro godinu dana Đoković je skinut s trona, a to njegovi navijači nisu baš najbolje prihvatili, posebno su bili ogorčeni kada je ATP tim povodom objavio zanimljivu i šaljivu  karikaturu.

Naime, karikaturom je, kako piše dio srpskih medija, ATP ponizio Novaka Đokovića, s obzirom kako je na njoj prikazan sjajni Španjolac koji se raduje, a iza njega je Đoković uplašen sa jasnom grimasom na licu.

Roger Federer i Medvedev su također dio karikature, no, oni su nasmijani, samo je Đoković uplašen. Federer je na trećem, a Medvedev na četvrtom mjestu ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Karikatura je, naravno, oduševila brojne navijače Rafaela Nadala, dok su navijači srpskog tenisača bili, blago rečeno, ogorčeni. Uvrede i slične komentare srpskih navijača, dakako, nema potrebe objavljivati.

”Ova karikatura predstavlja očigledan primjer ATP programa protiv Đokovića. Užasnuta sam i uplakana”, napisala je jedna od navijačica Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.