Raketa leti s Nou Campa: U današnjem nogometu svašta se događa, nema puno milosti, no, malo je netko nekoga izigrao kao Barcelona Ivana Rakitića!?

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Rakitić, sada je to i definitivno jasno, neće još dugo biti član Barcelone. s kojom je osvojio gotovo sve što se osvojiti moglo i postao standardni  prvotimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Barcelona više ozbiljno ne računa na Rakitića, Valverede je pogazio svoje obećanje, dano ljetos kad je Rakitić mogao otići, imao ponuda, trener mu je obećao da na njega i dalje ozbiljno računa, no, kad je nova sezona krenula novu priču pričao je šef stručnog stožera Barce. Na stranu Valverdea stao je i Eric Abidal, sportski direktor katalonskog velikana.

Očito kako je javno izraženo negodovanja hrvatskog nogometaša zbog konstantnog sjedenja na klupi natjeralo čelnike Barce na promptnu akciju. Žele ga se riješiti, što prije, sad samo još i da nađu nekoga tko će sve to platiti i udovoljiti njihovim ne baš malim apetitima,

U intervjuu za list Sport Abidal je jasno poručio što i kako misli s Rakitićem. Hrvatski nogometaš to nije zaslužio. ‘‘Rakitić zna kakav je naš stav o njemu i mora ga razumjeti. Već smo ga upozorili da nije u našim planovima”, kazao je Abidal, koji je zaboravio na obećanje koje je trener hrvatskom nogometašu prije nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimanje za Rakitića pokazao je navodno Atletico Madrid, koji je navodno spreman platiti 40 milijuna eura na ime odštete koliko traži Barcelona. Zanimanje za hrvatskog nogometaša pokazali su Milan, Juventus te Manchester United, no, Juventus je, kako stvari stoje, otpao, iako je Rakitić baš u redovima talijanskog prvaka želio nastaviti karijeru. Male su šanse i da Rakitić ode na Old Trafford.

Podsjetimo, hrvatski nogometaš nakon dolaska u Barcelonu iz Seville 2014. godine, nametnuo se kao jedan od najstandardnijih igrač katalonskog velikana, uz, naravno, nedodirljivog Lionela Messija. Nažalost, od početka nove sezone, a dolaskom nekih novih igrača, Rakitić je minutažu dobivao na kapaljku, u svim je natjecanjima ubilježio 10 nastupa, 255 minuta i jednu asistenciju. Malo, premalo, za donedavno jednu od ključnih figura Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.