Rakitić: Želimo napraviti pravi rezultat, ova momčad to može i s tom namjerom idemo u Rusiju

Foto: fah

Ivan Rakitić bio je u Zagrebu sa suprugom Raquel. Već idući tjedan igrat će i još jedan El Clasico, Barca gostuje na Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Datum nije baš dobar, nekome će blagdani biti tužni, ha-ha. Šalim se, još jedna velika utakmica, mi pamtimo i lijepe trenutke iz Madrida, sigurno ćemo i ovaj put igrati na pobjedu, bio bi to lijepi kraj godine”, poručio je za Sportske novosti.

“Neymar je jedan od najboljih igrača na svijetu, sad je u PSG-u i moramo bez njega. Vrlo često ne mora značiti da će 10 najboljih igrača svijeta činiti i najbolju momčad. Mi smo dosad uspjeli nadoknaditi njegov odlazak, momčadskim zalaganjem, zajednički. Trudimo se u svakoj utakmici, pobjeđujemo”, komentirao je igru bez Neymara.

Skupina na Svjetskom nogometnom prvenstvu mogla je biti i lakša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina, mogla je skupina biti i lakša. Ali, tako je ispalo, imamo teške suparnike, no i mi smo snažni i znamo koje su naše mogućnosti. Želimo napraviti pravi rezultat, ova momčad to može i s tom namjerom idemo u Rusiju. Imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo, analiziramo suparnike, ne sumnjam da ćemo na SP-u ostaviti trag”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.