Razočarani Prosinečki najavio razgovor o svojoj poziciji, igrači iskreni: ‘Mi smo osrednja momčad’

prosinečki
Foto: fah

Bosna i Hercegovina dva kola prije kraja kvalifikacija za Euro ima pet bodova manje od Finske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Grci su bili bolji, imali su svoje šanse. Mi smo griješili pas, mnogo čistih lopti smo im davali i imali smo jako mnogo problema. Igrači koji su ušli nisu donijeli nikakav preokret. Nažalost, izgubili smo šanse da se kroz grupu plasiramo, ali ostaje nam baraž. Ne znam šta da kažem. Jedan meč odličan, pa onda katastrofa, ne znam koji je razlog”, rekao je razočarani izbornik Robert Prosinečki.

“Ja sam već nakon meča protiv Armenije rekao da ne mogu vjerovati da to možemo izgubiti. Protiv Grka stvarno nismo bili na nivou. Ne znam zbog čega jer smo napravili sve što je bilo u našoj moći da do toga ne dođe. Grci nisu imali šansu da odu na Euro, mi jesmo, a oni su opet željeli pobjedu više”, dodao je.

Na kraju je govorio i o svojoj budućnosti na klupi BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno da ću porazgovarati sa predsjednikom i sa svima pa ćemo vidjeti šta će se dalje događati”, zaključio je Prosinečki.

Oglasio se i dinamovac Izet Hajrović.

“Možemo se još nadati, ali moramo pobijediti zadnje dvije utakmice i vidjeti šta će Finska napraviti. Ovo nas je sigurno pogodilo, ali to je nogomet, idemo dalje. Mislim da su Grci više željeli pobjedu”, rekao je Hajrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je o Prosinečkom i je li on možda problem?

“Ma nije, on nije na terenu, daje nam zadatke, a mi ih očito nismo ispoštovali”, objasnio je Hajrović.

Miralem Pjanić rekao je kako su sami krivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Više puta su nam se ove stvari dogodile u kvalifikacijama, posebice u gostima. Kući igramo skroz drugačije, a u gostima nismo osvojili ni boda. Nismo više ni zaslužili”, rekao je Pjanić.

“Mi smo osrednja reprezentacija, ako ćemo realno. Ne možemo se boriti za to prvo mjesto. Druge ekipe su puno zrelije i spremnije od nas i to je razlog. Svaka pametna osoba koja se razumije u nogomet to vidi”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.