Reakcija igrača Barcelone: Kako je Luis Suarez na Nou Campu pokušao iznuditi jedanaesterac

Foto: Snimka zaslona

Atletico Madrid ostao je neporažen na Nou Campu, međutim, taj bod u konačnici mogao bi se pokazati nedovoljnim za osvajanje naslova prvaka s obzirom da Real sve čvrsto drži u svojim rukama. Na Nou Campu Barcelona je protiv Atletica odigrala 0:0, a utakmicu je obilježio povratak Luisa Suareza na Nou Camp, ovog puta vratio se, ali u dresu Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez je inače poznat po tome da ne preza čak ni od iznuđivanja kaznenog udarca za svoju momčad, jednostavno rečeno, ponekad glumi, tako je bilo i sinoć na Nou Campu protiv bivših suigrača.

Naime, u 36. minuti nakon ubačaja Carrasca, Suarez je imao kontakt sa Ter Stegenom, odglumio je udarac u glavu i nadao se jedanaestercu. Nije ga dobio, a Lahoz nije nasjeo na glumu te nije pokazao na bijelu točku, tom prilikom su Suareza opkolili bivši suigrači, koji ga itekako dobro poznaju, prednjačili su već spomenuti Ter Stegen te Pique.

Nijemac je ljutito krenuo prema napadaču Atletica te je pritom podigao glas, dok ga je iskusni stoper nazvao debelim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajde debeli, ne zaje*aji…”, dobacio je Pique, dok je Suarez u nekoliko navrata rekao Ter Stegenu jesi li me udario ili nisi. Podsjetimo, dok je nosio dres Barcelone Suarezova gluma često je znala upaliti i nerijetko je od toga katalonski klub imao koristi, sada je na isti način pokušao pomoći svom aktualnom klubu, no u ovoj prilici bez uspjeha.

Nakon remija na Nou Campu Atletico je ostao na vrhu sa 77 bodova, Barcelona je druga sa 75, a Real Madrid treći sa 74 boda. No, Kraljevi imaju utakmicu manje i večeras moraju pobijediti Sevillu. Ako Real dobije sve utakmice do kraja prvenstva osvojit će naslov bez obzira na rezultate glavnih konkurenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.