Reakcije Mamića na presudu Vrhovnog suda: Zoran dao ostavku u Dinamu, Zdravko najavio presicu

Foto: fah, snimka zaslona, montaža narod.hr

Vrhovni sud je u većem dijelu potvrdio nepravomoćnu osuđujuću presudu protiv Zdravka Mamića, njegova brata Zorana Mamića te bivšega direktora GNK DInama Damira Vrbanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon presude Zoran Mamić dao je ostavku na mjesto trenera Dinama.

“Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu”, rekao je Mamić.

Na večeras održanoj sjednici Uprave GNK Dinamo prihvaćena je ostavka dosadašnjeg glavnog trenera i sportskog direktora te je na mjesto glavnog trenera prve momčadi imenovan gospodin Damir Krznar koji će ujedno obnašati i funkciju sportskog direktora kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirao je i Zdravko Mamić.

“Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas u Mostaru. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press konferenciju isplatiti jer ću po prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra!” – napisao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zdravku Mamiću je potvrđena kazna od 6 godina i šest mjeseci, a Zoran Mamić osuđen je na 4 godine i 8 mjeseci nakon što je utvrđeno da će po jednoj točki suđenje morati biti nastavljeno. Bivšem direktoru Dinama Damiru Vrbanoviću također je potvrđena ranija kazna od 3 godine zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.