Reakcije nakon poraza mladog Dinama u Londonu od moćnog Bayerna: ‘Ovo je nemoguć uspjeh, tek ćemo shvatiti što se dogodilo’

Foto: GNK Dinamo

Kako smo već pisali mlada momčad Dinama u finalu Premier League International Cupa igranom u Londonu izgubila je poslije velike borbe od Bayerna. Rezultat od 2:0 za Bavarce apsolutno ne odgovara realnom stanju na terenu, naime, mladi su Hrvati bili bolja momčad, međutim, nisu to uspjeli dokazati na travnjaku. Ukratko, treba zabiti golove da bi se pobijedilo.  Dinamo je posebno dobro odigrao prvo poluvrijeme, kada su Modri propustili nekoliko prilika za gol, neke od njih bile su i one koje volimo zvati stopostotnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Bayern poveo Modri su krenuli naprijed kako bi poravnali rezultat, a onda su Bavarci u sudačkoj nadoknadi postigli i drugi pogodak i tako postavili konačan rezultat.

Nakon utakmice ponosni trener mlade momčadi Dinama, Igor Jovićević je rekao:

”Puno smo mlađi nego što je to bio naš protivnik i tu nismo bili ravnopravni, što se tiče godišta, ali smo čitavo natjecanje odigrali na visokom nivou. U ovakvim se utakmicama, pogotovo u ovakvim finalima i polufinalima gdje su veliki ulozi, stvaraju igrači i ovo je za njih bilo jedno veliko iskustvo. Mi smo tužni i razočarani zbog rezultata, ali smo pokazali jedan gard i došli do nekoliko prilika gdje smo mogli odvesti utakmicu u svoju korist, ali to je tako, kad ne iskoristiš svoje šanse onda te protivik kazni. To je bio upravo primjer u drugom pluvremenu, malo sreće i otišla je utakmica u njihovu korist. Bio je to veliki udarac i nismo se mogli do kraja stabilizirati..”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, veliki je to rezultat za klub, sjajan uspjeh mladih Dinamovaca. Jovićević je čestitao svojim igračima.

”Čestitam svojim dečkima, moramo biti dostojanstveni u pobjedama, ali i porazu. Moramo biti ponosni na ove igrače jer kroz ovakve utakmice se oni razvijaju i svima će dobro doći. Ovo je nemogući uspjeh, kada prođe malo vremena shvatit ćemo što ovo znači, uložili smo puno truda. Bayern je imao malo više sreće, ali i iskustva kad se utakmica lomila onda su tu bili stariji koji su izvukli sve.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.