Reakcije nakon velikog uspjeha mladih Vatrenih, Halilović poručio: ‘Velika je čast biti kapetan i dio ove momčadi’

Foto: fah

Mlada hrvatska reprezentacija do 21 godine nakon 14 godina plasirala se na Europsko prvenstvo. Mladi Vatreni svladali su prije nekoliko dana Grčku, a danas i uvjerljivo i ne baš moćni San Marino.  Jedan od junaka ovog pobjedničkog mini ciklusa mladih Vatrenih je kapetan Alen Halilović, koji je Hrvatsku protiv San Marina doveo u vodstvo prekrasnim pogotkom i tako okrunio dominaciju Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Alen Halilović je presretan povijesnim uspjehom i povratkom mladih Vatrenih na velika natjecanja rekao:

”Čestitam dečkima, pokazali smo karakter u drugom poluvremenu. Nije bilo lagano, bili smo izmoreni od puta, igrali smo tešku utakmicu protiv Grčke. Trebalo nam je da uđemo u ritam u prvom poluvremenu. Ovakve ekipe se dobro brane, zadržavaju vrijeme i dok ne daš jedan gol… Ali dali smo ga brzo u drugom poluvremenu i nakon toga je sve bilo lakše.”

Halilović malo i o suigračima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika je čast biti kapetan i dio ove ekipe, svi su dečki zaslužili to. Borimo se iz generacije u generaciju, pokazali smo sada gdje pripadamo i imamo vremena pripremiti se do ljeta da dođemo pravi tamo. Hvala izborniku i stručnom stožeru, bili su uz nas kad nam je bilo najteže.”

Utakmicu i važnu pobjedu je komentirao i izbornik Nenad Gračan.

“Zaslužili smo nakon čitavih kvalifikacija koje smo odradili dobro. Kad misliš da je najlakše bude i nervoze,… ali nakon gola je sve izgledalo puno lakše. Čestitke igračima na ovom velikom uspjehu. Bitno je za hrvatski nogomet da se nakon drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu pojavila ovako talentirana generacija, a što je najvažnije da ne trebamo brinuti za hrvatsku budućnost što se nogometa tiče,” rekao je nakon pobjede izbornik Nenad Gračan .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.