Real Madrid ne želi da Modrić igra protiv Gruzije, ali Zidane je svjestan: “Mi se ne možemo miješati u te stvari”

epa07898525 Real Madrid's Luka Modric (R) scores during a Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 05 October 2019. EPA/Juan Carlos Hidalgo

Nakon što se dva puta zaredom vratio ozlijeđen s reprezentativnih okupljanja, u Real Madridu se nadaju kako Luka Modrić, nakon kvalifikacijske utakmice sa Slovačkom 16. studenoga u Rijeci, neće igrati u prijateljsko susretu protiv Gruzije u Puli, koji se igra tri dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je što je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije pauzirao je 16 dana u rujnu, a zatim i 17 dana u listopadu.

Klub želi da ne igra nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu sa Slovačkom u Rijeci, a niti prijateljsku u Puli s Gruzijom. Ali Modrić se i ranije oglušio na željek kluba kad su u pitanju bile važne utakmice, pa će sigurno zaigrati u susretu sa Slovačkom.

Trener Real Madrida u ponedjeljak je na konferenciji za medije rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi se ne možemo miješati u te stvari.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.