Real porazom od Šahtara doveo u pitanje osminu finala, Modrić odigrao čitav susret

epa08855249 Taison (R) of Shakhtar in action against Lucas Vazquez (L) of Real Madrid during the UEFA Champions League group B match between Shakhtar Donetsk and Real Madrid in Kiev, Ukraine, 01 December 2020. EPA/Sergey Dolzhenko

Nogometaši Šahtara iz Donecka po drugi su put ove sezone svladali madridski Real u skupini B Lige prvaka, bili su bolji u 5. kolu u Kijevu sa 2-0 (2-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke za Šahtar postigli su Dentinho (57) i Solomon (82).

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je čitav susret za Real koji će tako prolazak u osminu finala morati tražiti u posljednjem kolu protiv Borussije iz Moenchengladbacha.

U susretu skupine A Salzburg je kao gost svladao Lokomotiv u Moskvi sa 3-1 (2-0). Dvostruki strijelac za Salzburg bio je Berisha (28, 41), nakratko je na 2-1 smanjio Mirančuk (79-11m), no samo dvije minute potom Adeyemi (81) je vratio prednost na dva gola. Vedran Ćorluka odigrao je čitav susret za Lokomotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.