”Realov raspirator”: Kraljevski klub na krilima Luke Modrića stigao na korak do naslova…

Foto: fah

Nogometaši Reala još jedan su korak do naslova španjolskog prvaka, još samo dvije utakmice. Realu, nakon pobjede protiv Granade 2:1 u gostima, trebaju još samo dva boda u dvije utakmice, koliko je do kraja prvenstva preostalo, kako bi osigurali titulu i naslov preoteli Barceloni. Važna karika na putu do naslova je i hrvatski reprezentativac, kapetan Vatrenih, Luka Modrić, koji je sinoć protiv Granade od samog početka bio dirigent igre kraljevskog kluba. Još jednom je Luka potvrdio zašto je godinama zaštitni znak najvećeg europskog nogometnog kluba u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je zapravo zaslužan za oba gola Reala kojim je kraljevski klub dobio ”ključnu utakmicu” na putu prema tituli. Naime, Barca se nadala da bi Real mogao kiksati kod Granade, no, Real ne posustaje.

”Kraljevi” su poveli u desetoj minuti sjajnim golom Ferlanda Mendyja, akciju za vodstvo pokrenuo je kapetan Vatrenih. Naime, Luka je sjajno uposlio Casemira, koji je dodao za Mendyja, koji krenuo u šesnaesterac domaćina te je pokraj Victora Diaza zabio pod gredu, skoro  iz mrtvog kuta. I drugi gol Reala, kako smo već spomenuli, ima Modrićev pečat. Luka je duboko u Realovoj polovici uzeo loptu te je s njom došao do centra, nakon toga je duplim pasom s Iscom i dodavanjem za strijelca Benzemu obranu protivnika izbacio iz igre.

Nakon utakmice i ključne pobjede u lovu na naslov prvaka španjolski su mediji hvalili igru hrvatskog velemajstora, koji igra s godinama sve bolje. Tako Marca piše kako Modriću treba produžiti ugovor te su ga nazvali ”Realovim respiratorom”, dok je AS Luku opisao kao ”lažnog playmakera koji je savršeno ulazio u neprijateljsku pozadinu i tamo radio kaos”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić se oglasio preko Instagrama, dok je Francuz Karim Benzema jednom jedinom riječju objasnio svoje mišljenje o hrvatskom velemajstoru.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2 more to go. Grande mi Madrid! 💪🙏🏻

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Još dvije utakmice”, napisao je Modrić. Benzema se javio u komentarima i napisao:

”Fenomeno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.