Reli Argentina: Evans pred prvom pobjedom

Foto: fah

Velški vozač Elfyn Evans (Ford Fiesta) u vodstvu je nakon drugog dana Argentinskog relija, pete utrke Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanin koji još nema pobjedu u karijeri ima 11 sekundi prednosti ispred Belgijanca Thierrya Neuvilla (Hyundai i20), treći Estonac Ott Tänak (Ford) zaostaje 27 sekundi, a svjetski prvak i vodeći u poretku Francuz Sebastien Ogier je četvrti (+49).

Evans je prvog dana imao čak minutu prednosti, ali je potom imao problema s hidraulikom te se jednom i izvrtio na stazi.

1. Elfyn Evans/Daniel Barritt (VB/Ford Fiesta RS) 2:53:45,7

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul (Bel/Hyundai i20) + 11,5

3. Ott Tänak/Martin Järveoja (Est/Ford Fiesta RS) 26,8

4. Sebastien Ogier/Julien Ingrassia (Fra/Ford Fiesta RS) 49,9

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Jari-Matti Latvala/Miikka Anttila (Fin/Toyota Yaris) 1:24,6

6. Hayden Paddon/John Kennard (NZl/Hyundai i20) 4:26,7

7. Juho Hänninen/Kay Lindstrom (Fin/Toyota Yaris) 9:34,3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

8. Lorenzo Bertelli/Simone Scattolin (Ita/Ford Fiesta RS) 12:10,0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.