Rijeka dočekuje Osijek u izravnoj borbi za prvo mjesto

Osijek, 15.08.2021 - Utakmica 5. kola Prve HNL Osijek - Rijeka. foto HINA/ Marko MRKONJIÆ/ ik

Nogometaši Rijeke danas od 17 sati dočekuju Osijek u zaostaloj utakmici 14. kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka i Osijek dosad su u prvenstvu odigrali 90 utakmica. Rijeka je upisala 34, a Osijek 33 pobjede, dok je 23 ogleda završeno remijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Tomić najavio je okršaj za prvo mjesto na ljestvici. Inače riječkom treneru ovo će biti ukupno 200. utakmica na klupi hrvatskih prvoligaša u svim natjecanjima.

– Osijek je jako kvalitetna ekipa, s odličnim trenerom koja igra dobar nogomet. Očekuje nas zahtjevna utakmica. Imamo jasnu ideju kako ćemo igrati i vjerujemo da ćemo uz pomoć publike osvojiti tri boda.S druge strane, Nenad Bjelica dolazi bez osam važnih igrača na Rujevicu, ali ističe kako imaju široki kadar i kako se nada pozitivnom rezultatu:

– Imam dovoljno igrača koji mogu nastupiti bez obzira na izostanke, siguran sam da će svi igrači koji će nastupiti dati svoj maksimum. Očekujem pozitivan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman je i na vruću atmosferu na Rujevici:

-Ja sam pripremljen za svaku utakmicu, tako i u Rijeci. Mi smo javne osobe koje se trebaju znati nositi s kritikama, na neki način i s uvredama. Vjerujem da sam došao na tu razinu da mogu odraditi utakmicu kvalitetno i pod takvim pritiskom, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.