Rimac ‘počastio’ Hammonda detaljem na novom automobilu: Popularni voditelj kaže ‘ostvario mi se san’

Foto: Twitter

Mate Rimac oduševio je svojim električnim hiper-automobilom na sajmu automobila u Ženevi. Njegov C_Two za manje od dvije sekunde ubrzava do 100 na sat, a s jednim punjenjem baterija može voziti 650 kilometara. Ako se priča o brzini – može postići čak 415 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali, nakon što je voditelj Richard Hammond, na snimanju nove sezone serije Grand Tour, slupao Concept One, a koji je zatim i izgorio, Rimac je u svoj novi automobil ispod poklopca motora, stavio vatrogasni aparat.

“U slučaju penjanja na brdo, ugasite vatru”, piše na kožnom remenu koji drži aparat.

Ovu gestu komentirao je i sam Hammond za DriveTribe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Počašćen sam, uvijek sam želio imati značajan utjecaj na dizajn automobila. I sad se to ostvarilo”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.