‘Ronaldo 24 sata dnevno razmišlja isključivo o nogometu – tako rade i talijanski igrači’

Foto: fah

Legenda talijanskog nogometa Gianluca Vialli je ekskluzivno za Goal dao intervju u kojem je povodom dodjele nagrade za najboljeg nogometaša svijeta govorio o Cristianu Ronaldu-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je način na koji igra ostao isti, ali da je njegova pozicija u formaciji nešto drugačija. Isto tako, njegova ideja igre je potpuno ista. Prije je bio pozicioniran na krilu, dok se danas nešto češće nalazi u sredini terena, no to nije utjecalo na njegovu želju za uspjehom i postizanjem golova. Stoga, mislim da to nije značajna promjena”, rekao je.

“Teško je predvidjeti što će se događati s vašim tijelom, ali vjerujem kako je Ronaldo profesionalac te kako čini sve da bi se zaštitio od eventualnih ozljeda. Potpuno je posvećen sportu te mislim da 24 sata dnevno razmišlja isključivo o nogometu. Baš kao i on, talijanski igrači odu u krevet i prije počinka razmišljaju o treningu koji je održan tog dana te o treningu koji ih očekuje sutradan. Nisam siguran da je to slučaj s igračima u Englskoj. Nogomet je igra na koju morate biti fokusirani 100%, iako se igra na terenu, puno važnija je sama priprema i događaji koji se odviju izvan terena, a upravo to radi razliku za vrijeme utakmice” zaključio je Vialli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.