Ronaldo nakon poraza udario autističnog dječaka po ruci i razbio mu mobitel: Ispričao se, ali…

ronaldo
Foto: fah

Cristiano Ronaldo je u središtu medijske pozornosti a nakon jučerašnjeg poraza Manchester Uniteda od Evertona u Premiershipu. Sve zbog noga što je napravio kada je s terena odlazio prema svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dječak je snimao sve igrače Uniteda dok su prolazili prema svlačionici, a onda je Ronaldo udario dječaka po ruci kojom je držao mobitel.

Majka ispričala što se dogodilo

Dječakova majka dala je izjavu za Liverpool Echo neposredno nakon susreta te otkrila kako je dječak Jacob autističan. Ovo mu je bila prva utakmica uživo, tako da je sve oko sebe snimao kao uspomenu, a to je uključivalo i povratak igrača Uniteda u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo imali karte za mjesta odmah uz tunel pa je moj sin odučio snimiti igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Jacob spustio mobitel da i to snimi. Nije rekao ni riječ, a Ronaldo mu je onda izbio mobitel iz ruke i samo otišao”, rekla je majka.

“Masnica pokazuje da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da govorim o ovome. Plakala sam, bila sam potresena, Jacob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije do kraja ni probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što se dogodilo”, poručila je.

Ronaldo se ispričao

Nakon svega oglasio se i Ronaldo, te uputio ispriku Jacobu. Pozvao ga je da o njegovom trošku dođe pogledati utakmicu na Old Traffordu. No, policija u Liverpoolu potvrdila je da je pokrenula istragu u koordinaciji s Unitedom i Evertonom vezanu za ovaj Ronaldov potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.