Ronaldo nakon potpisa za Al-Nassr: Uzbuđen sam i iznimno motiviran

Foto: fah

Nakon što je neslavno okončan njegov boravak u Manchester Unitedu, 37-godišnji portugalski napadač Cristiano Ronaldo pronašao je novi klub. Za Saudijski Al-Nassr potpisao je ugovor na dvije i pol godine za nevjerojatnih pola milijarde eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al-Nassr je trenutačno druga momčad lige nakon deset odigranih kola ove sezone s dva boda manje od vodećeg Al-Shababa. Dolaskom Ronalda vlasnici kluba nadaju se osvajanju prvenstva, budući da samo pobjednik osigurava nastup u Azijskoj ligi prvaka.

U Al-Nassru će Ronalda voditi Rudi Garcia. Francuski trener za kormilom kluba je od lipnja, a iza sebe ima trenersko iskustvo u Lilleu, Romi, Marseilleu i Lyonu. Portugalcu će među ostalima suigrači biti Kamerunac Vincent Aboubakar, kolumbijski vratar David Ospina koji je ranije igrao za Arsenal i Napoli, te bivši brazilski reprezentativac Luiz Gustavo.

– Uzbuđen sam što ću otkriti novu ligu u nekoj drugoj zemlji. Al-Nassr ima ambicioznu viziju kluba, a ja sam iznimno motiviran i veselim se što ću upoznati nove suigrače kako bih pomogao momčadi da postigne veliki uspjeh, poručio je nakon potpisa Ronaldo, vodeći strijelac svih vremena s ukupno 819 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ispisali smo povijest. Ronaldov dolazak neće inspirirati samo naš klub na još veće uspjehe, već i cijelu našu ligu, našu naciju i buduće generacije dječaka i djevojčica da budu najbolja verzija samih sebe. Ronaldo, dobrodošao u svoj novi dom, Al-Nassr, poručio je saudijski klub, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.