Ronaldo o Messiju: ‘Uvjeren sam da da će reći isto što i ja ako ga pitate’

epa08858028 Juventus’ Cristiano Ronaldo(L) in action during the UEFA Champions League Group G soccer match between Juventus FC vs FK Dynamo Kyiv at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 2 December 2020. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Juventus je s 3:0 pobijedio Barcelonu, a Cristiano Ronaldo zabio je dva gola iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je nakon utakmice govorio o Lionelu Messiju.

“Uvijek sam imao srdačan odnos s njim. Kao što sam rekao i ranije, već 15 godina dijelimo nagrade. Nikad ga nisam vidio kao rivala. Uvijek je davao sve od sebe za svoju momčad i ja sam uvijek davao sve za svoju. Uvijek smo imali dobar odnos. Uvjeren sam da će reći isto ako ga pitate. Ali svjesni da smo u nogometu ljudi uvijek traže rivalstva kako bi stvorili veće uzbuđenje”, rekao je Ronaldo.

“Messi je isti kao i uvijek. Težak je ovo trenutak za Barcelonu, ali to je i dalje Barcelona. Siguran sam da će se izvući. Sve momčadi imaju loše serije, ali Barcelona je jako dobra momčad”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.