Rožman nakon pobjede: ‘Nisam ja bitan, najvažnija je momčad u kojoj svatko ima svoju viziju’

Foto: snimka zaslona

Trener Rijeke oduševljen je bio ambijentom više nego utakmicom protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjajna atmosfera, reklama za hrvatski nogomet, igra na dobroj razini… Čestitke igračima. Priprema utakmica bila je dobra, ali igrači su ti koji odlučuju na terenu. Stvorili smo puno prigoda i odlična sastav Hajduka natjerali u čuvanje svog gola. Navijači su dali svoj doprinos, lijepo je bilo biti dio tog spektakla. Utakmica vrijedi tri boda kao i ostale utakmice, ništa više…”, rekao je Simon Rožman.

“Nisam ja bitan, ekipa je najvažnija. Da se igrači razvijaju. Ali sam superzadovoljan kako je to izgledalo sa strane. Izgledali smo dobro na svakom dijelu terena. Ne pamtim da smo protiv nekog uputili toliko udaraca na vrata, s druge strane, Hajduk nije postojao…”, ističe, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.